skip to Main Content
INKOOPPROCESFINANCIERING

Inkoopprocesfinanciering

Uw gevoel zegt dat u op de bedrijfskosten van uw organisatie kan besparen, maar u aarzelt over het opstarten van een inkoop- & optimalisatietraject. U heeft uw handen al vol aan de dagelijkse gang van zaken. Bovendien waar haalt u de expertise vandaan om de kwaliteit van de gewenste dienstverlening te borgen? U twijfelt of u tijd wilt besteden aan het optimaliseren van uw inkoopuitgaven.

Kortom, u laat geld liggen. Iedere besparing kunt u namelijk direct besteden aan de liquiditeit of groei van uw onderneming.

Wat kunnen wij voor u verdienen

Voor al die situaties is onze inkoopprocesfinanciering dé oplossing. Na een inventarisatie van uw uitgaven en prioriteren van diverse inkoop – en optimalisatieprojecten, koopt u via Buyers United geheel risicoloos in. Als vergoeding laat u ons participeren in de besparing op uw kosten. Doch uitsluitend als die besparingen er ook echt zijn! Als wij geen besparingen met behoud of zelfs verbetering van kwaliteit realiseren, betaalt u ons niets.

Wij begeleiden een volledig tenderproject, van het inventariseren van uw behoefte, leveranciersselectie tot het contracteren van uw leverancier en u betaalt ons uitsluitend uit de opbrengst van de besparing: dát is inkoopprocesfinanciering bij Buyers United.

Prestatiegerelateerde beloning

Geen dure consultants met mooie praatjes. Met de Buyers United inkoopprocesfinanciering kan uw inkoop- en optimalisatie traject alleen nog maar winst opleveren en geen extra verlies of kosten. U kunt uw voorziening voor inhuur derden vrij laten vallen en uw inkopen omzetten in een nagekomen bate. Win-win voor alle betrokken partijen. U kunt uw inkoop – en optimalisatie project financieel risicoloos doorzetten en één van onze inkoopadviseurs kan volledig budgetneutraal voor u doorwerken.

Hoe werkt het precies

Inkoopprocesfinanciering door Buyers United is heel eenvoudig. Wij analyseren en beoordelen uw inkoopuitgaven. Hierbij wordt de omvang van het inkoopproject, kwaliteitscriteria, de verwachte doorlooptijd en de risico’s van het project beoordeeld. Als u een inkoop & optimalisatie project opstart wilt u immers de besparingen daadwerkelijk incasseren en kwaliteit behouden! Wij kunnen werken vanaf een minimum projectomvang van € 200.000,– en garanderen een hoge kwaliteit door onze unieke aanpak.

Helder aanpak en expertise

Zodra wij uw uitgaven inzichtelijk gemaakt hebben, doen wij u een voorstel met daarin onze voorwaarden om tot inkoopprocesfinanciering over te gaan. Op deze manier ontvangt u in feite tevens een second opinion over de hardheid van de besparingen binnen uw organisatie. Financiële analyse is maatwerk en geen enkele inkoopadviseur bezit alle expertise op alle inkoop categorieën. Om die reden werken wij met een team van specialisten: ons Kennisnetwerk. Gecombineerd met onze inkoopprocesfinanciering garanderen wij u een besparingsresultaat met behoud of zelfs verbetering van kwaliteit!

Als we tot inkoopprocesfinanciering overgaan, maken wij onder andere afspraken over het plan van aanpak en de verdeling van de besparing zodra deze behaald wordt. Wij hechten daarbij sterk aan een persoonlijke kennismaking met u als klant. Hieronder kunt u lezen wat onze eerdere klanten over ons zeggen. Levert onze inzet u niets op, dan bent u ons niets verschuldigd.

Voordelen inkoopprocesfinanciering

Procesfinanciering biedt u dus grote voordelen:
  1. Uw inkoop- & optimalisatie project is bij ons in goede handen en u kunt zich concentreren op uw andere activiteiten.
  2. U bent verzekert van deskundigheid, onze adviseurs zijn  en gepokt en gemazeld in project management en inkoopoptimalisatie trajecten.
  3. U vermijdt hoge consultancy kosten en voorkomt de inzet van onnodig veel resources.
  4. Buyers United inkoopprocesfinanciering is de spin in het web van een gespecialiseerd Kennisnetwerk en netwerk van andere inkoopadviseurs. Samen met u bepalen we de juiste strategie; monitoren steeds de voortgang en zetten de juiste specialisten om de kwaliteit te maximaliseren.
  5. Buyers United inkoopprocesfinanciering: strategisch, juridisch, financieel en operationeel ontzorgen!

Indien u interesse heeft in onze inkoopprocesfinanciering, neem dan vandaag nog contact op. Wij nemen dan binnen 1 dag contact met u op voor het inplannen van een kennismakingsafspraak.

Neem vrijblijvend contact op
EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN...
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Back To Top