skip to Main Content
DE COMPETENTIES VAN UW MEDEWERKERS ONTWIKKELEN

Inkooptraining on the job, wel zo effectief!

Training on the job, ofwel leren op de werkplek wint aan populariteit. En neemt binnen groeiend aantal organisaties de plek in van de traditionele inkooptrainingen. Daar zijn goede redenen voor. Werkend leren biedt in vergelijking met klassikaal leren meer speelruimte om snel en effectief in te spelen op actuele situaties en veranderingen in uw organisatie.
Maar hoe ziet een”inkooptraining on the job” er in de praktijk uit? Welke voordelen behaalt u uit deze training? En welke methoden en tools gebruikt Buyers United om een “inkooptraining on the job” binnen uw organisatie te faciliteren. En daarmee het kennisniveau van uw medewerkers naar een hoger niveau te tillen.

Concreet en direct toepasbaar

In onze inkooptraining on the job draait het om concrete resultaten. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers op de werkplek altijd de informatie krijgen die ze nodig hebben om een inkoopproject optimaal uit te voeren. Het draait om leermomenten die aansluiten op de praktische behoeften van uw medewerkers in een inkoopproject. U kunt daarbij denken aan vaardigheden zoals stakeholder management en persoonlijk leidershap. Maar ook praktische zaken zoals het opstellen van specificaties komen aan bod.

Geen verlies van productieve arbeidstijd

Onze Inkooptraining on the Job neemt een concreet inkoopproject binnen uw organisatie als basis waardoor de geleerde aanpak makkelijker beklijft. Dit garandeert dat uw medewerkers leren op elk onderdeel van het inkoopproces. Bovendien is deze leermethode praktijkgericht en toegesneden op het opdoen van actuele  inkoopkennis.

Uw medewerkers volgen de training op hun eigen werkplek. Ze hoeven niet te reizen waardoor er geen productieve arbeidstijd verloren gaat. Ze hoeven geen vrij te nemen en blijven gewoon beschikbaar en aanwezig op de werkvloer. Ook hoeft u als manager geen dure ruimte te huren en trainers in te schakelen voor het aanbieden van klassikale groepscursussen.

De resultaten spreken voor zich

Met onze aanpak en tools is een inkooptraining on the job een effectieve manier om nieuwe kennis op te doen en extra vaardigheden onder de knie te krijgen. Wat zijn de concrete resultaten:

  • Uw inkoop/projectmedewerkers waarderen de inkooptraining on the job met een hoog cijfer voor o.a. risico management. Huidige waardering 8 (schaal 1 – 10)
  • Wij bieden een besparingsgarantie van minimaal 10% per project.

Zo wordt een inkooptraining on the job wel heel aantrekkelijk. Deze vorm van trainen is budgetneutraal, levert een schat aan kennis op en een gegarandeerde besparing voor uw organisatie.

Onze trainers kennen het klappen van de zweep

U profiteert van trainers die zowel theoretische als praktische vaardigheden hebben opgedaan bij de uitvoering van honderden projecten. Variërend van het coachen van inkoop of projectteams tot het voeren van complexe onderhandelingstrajecten. Trainers uit de praktijk dus, met minimaal 10 jaar ervaring op het gebied van inkoop, project maar vooral people management.

Interesse? Bekijk hier de trainingsmogelijkheden
ONZE DIENSTEN

Inkoopadvies

Geen dikke rapporten, maar gewoon praktische adviezen. Profiteer van onze expertise>>

Interim inkopers

Onze senior professionals zijn snel inzetbaar en deskundig. Meer informatie>>

Best Value Procurement

Wij zijn licentiehouder & gecertificeerde A+ Best Value experts. Lees meer over Best Value>>

Sprekers

Laat u inspireren tijdens onze colleges en ontwikkel een nieuwe blik op inkoop. Ontdek onze sprekers>>

Training & Certificering

Onze beste trainers zijn beschikbaar om u te helpen waarde te creëren. Ga hier naar trainingen>>

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN...
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Back To Top