skip to Main Content
MAAK EEN SPRONG IN JE ONTWIKKELING

Waar moet u rekening mee houden als het gaat om Best Value?

Minder kosten, betere kwaliteit en meer transparantie zijn belangrijke factoren om de Best Value Approach [BVA] als nieuwe filosofie te omarmen. BVP is de laatste jaren dan ook aan een flinke opmars bezig bij de overheid en in het bedrijfsleven. Het concept lijkt eenvoudig: geef de opdrachtnemer meer vrijheid en laat de markt haar werk doen. De beste leveranciers zullen zich dan vanzelf onderscheiden tegen betaalbare tarieven. In de praktijk is deze voorstelling van zaken echter te eenvoudig, en is het effectief en efficiënt toepassen van de Best Value Approach een zaak voor de professional.

Van BVP naar Best Value Approach

De transitie naar BVA (voorheen ook vaak Best Value Procurement of BVP genoemd) betekent dus niet dat je als opdrachtgever achterover kunt leunen en alles aan de opdrachtnemer kunt overlaten. Sterker nog, er is veel prestatieinkoop vakkennis en inzet nodig om dit krachtig nieuwe managementparadigma toe te passen. Tijdens deze twee daagse workshop leer je een succesvolle vertaalslag te maken van je huidige manier van werken, naar de voordelen van werken op basis van BVA. Beschik je over basis kennis om BVA in de praktijk te brengen en ontvang je een certificaat waaruit dat blijkt.

Beperkt aantal deelnemers!

Aan deze training van BVP naar BVA kunnen maximaal 14 personen deelnemen. Onze trainers beschikken uitsluitend over het hoogste Best Value certificeringsniveau A+. Voor meer informatie over deze 2-daagse training en eerstvolgende trainingsdata staan wij je graag te woord.

Klik hier voor de trainingskalender

Wij verzorgen deze training van BVP naar BVA in samenwerking met NIC Academy.

ONZE DIENSTEN

Inkoopadvies

Geen dikke rapporten, maar gewoon praktische adviezen. Profiteer van onze expertise>>

Interim inkopers

Onze senior professionals zijn snel inzetbaar en deskundig. Meer informatie>>

Best Value Procurement

Wij zijn licentiehouder & gecertificeerde A+ Best Value experts. Lees meer over Best Value>>

Training & Certificering

Onze beste trainers zijn beschikbaar om u te helpen waarde te creëren. Ga hier naar trainingen>>

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN...
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Back To Top