skip to Main Content
INTERIM INKOPERS, EXPERTS OP PROJECTBASIS

Externe ondersteuning, betere resultaten

U wilt uw inkoopprocessen stroomlijnen of uw inkoopafdeling optimaliseren? U verwacht een tijdelijke piek bij het contractmanagement? Of wellicht is een van uw inkoopmanagers even uit de running? Wij leveren graag een inkoopspecialist op projectbasis, zowel voor het managen van concrete inkoopprojecten als het begeleiden van lopende procurement-processen. Kies voor onze interim inkoopprofessionals.

Inkoopervaring op projectbasis

Of u nu een inkoopspecialist nodig hebt ter tijdelijke vervanging of voor een apart project, wij hebben zeker een professional die in uw behoeften kan voorzien. Belangrijkste voordeel van inzet van een interim-inkoper is dat onze consultants zeer brede ervaring hebben opgedaan. Bij verschillende bedrijven binnen een bedrijfstak, en vaak óók in heel diverse branches. Een inkoper van automatisering die (bijvoorbeeld) zowel voor een bank als voor een academisch ziekenhuis projecten heeft uitgevoerd, heeft ervaring die ook voor úw organisatie van grote waarde kan zijn.

De inkoper die bij u past

Als u kunt uitleggen wat u zoekt, vinden wij vast en zeker iemand die uw opdracht naar behoren kan uitvoeren. Onze senior professionals zijn snel inzetbaar en deskundig, en kunnen in alle lagen van de organisatie communiceren. En natuurlijk zijn ze 100% loyaal aan hun opdrachtgever. Aan u. Wij werken alleen met mensen die zich snel thuis voelen in een nieuwe omgeving en zich flexibel aanpassen aan omstandigheden en werkmethodes. Tenzij u ze vraagt om die methodes juist aan te pakken, natuurlijk.

Ondersteuning van een professionele inkooporganisatie

Al huurt u slechts één interimmer in, alle expertise van de complete Buyers United-organisatie is inbegrepen. Wij zijn steeds beschikbaar voor professionele en beheersmatige ondersteuning. Voor u. En voor de interimmer. Deze weet zich geschraagd door de gecombineerde kennis van al zijn BU-collega’s en heeft vrijelijk toegang tot onze uitgebreide toolkit voor de inkoopdiscipline. U krijgt dus méér dan uw verwacht.

Neem vrijblijvend contact op
ONZE DIENSTEN

Inkoopadvies

Geen dikke rapporten, maar gewoon praktische adviezen. Profiteer van onze expertise>>

Interim inkopers

Onze senior professionals zijn snel inzetbaar en deskundig. Meer informatie>>

Best Value Procurement

Wij zijn licentiehouder & gecertificeerde A+ Best Value experts. Lees meer over Best Value>>

Training & Certificering

Onze beste trainers zijn beschikbaar om u te helpen waarde te creëren. Ga hier naar trainingen>>

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN...
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Back To Top