skip to Main Content
U BETAALT ALLEEN VOOR EFFECTIEVE INKOOPADVIEZEN EN KEIHARDE BESPARINGEN

No Profit No Pay!

No Cure No Pay, No Win No Pay, No Sale No Bill… het zijn allemaal verschillende termen voor een beloningssysteem waarbij u alleen betaalt voor iets dat ook echt werkt. Deze aanpak garandeert dat u geen torenhoge rekening krijgt voor een dik rapport dat ergens in een la verdwijnt. In tegendeel: u betaalt achteraf alleen voor aantoonbaar gerealiseerde besparingen op uw inkoopkosten.

Hoe werkt het precies?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Wij kunnen bijvoorbeeld op basis van de door ons vooraf ingeschatte mogelijke besparingen een vaste prijs afspreken. U betaalt dan een vast bedrag als wij de beloofde besparing inderdaad halen. Ook kunnen we een percentage van de gerealiseerde besparing overeen komen. U weet dan dat u onze kosten minstens twee of drie maal terugverdient. Natuurlijk zijn ook combinaties van beloningssystemen mogelijk.

Een voorstel op maat!

Dé optimale manier van belonen bestaat niet. Er spelen te veel factoren mee. Een multinational die voor miljoenen per jaar inkoopt kan allicht meer winst behalen met een goed strategisch procurement-beleid dan een MKB’er met een budget van 50.000 euro. Samen met u bekijken we of we met een prestatiebeloning kunnen zorgen dat onze gemotiveerde inzet u onder de streep gegarandeerd (veel) meer oplevert dan het kost.

De praktijk bewijst dat het werkt

We kunnen u natuurlijk alleen een passend voorstel doen, als u contact met ons opneemt. Dat kan via de speciale contactpagina. Maar u kunt ons ook gewoon bellen: (020) 46 55 777. Wij helpen u graag verder. En voor u het weet schíet uw winst omhoog.

Neem vrijblijvend contact op
ONZE DIENSTEN

Inkoopadvies

Geen dikke rapporten, maar gewoon praktische adviezen. Profiteer van onze expertise>>

Interim inkopers

Onze senior professionals zijn snel inzetbaar en deskundig. Meer informatie>>

Best Value Procurement

Wij zijn licentiehouder & gecertificeerde A+ Best Value experts. Lees meer over Best Value>>

Sprekers

Laat u inspireren tijdens onze colleges en ontwikkel een nieuwe blik op inkoop. Ontdek onze sprekers>>

Training & Certificering

Onze beste trainers zijn beschikbaar om u te helpen waarde te creëren. Ga hier naar trainingen>>

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN...
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Back To Top