skip to Main Content
SLIMMER, SNELLER EN GOEDKOPER INKOPEN

Sinds 2007 schakelen klanten ons in voor hulp bij het verbeteren van hun inkooporganisatie met het doel kosten te verminderen en de kwaliteit te verhogen. Onze aanpak is pragmatisch en onze analyses en adviezen zijn steeds gericht op het blijvend verlagen van uw bedrijfskosten door het verhogen van de efficiency: beter samenwerken, beter communiceren, betere afspraken maken, betere contracten en betere risicobeheersing.

Alle klanten geven na afloop altijd een positieve referentie. En daar mag u ons op afrekenen!”

FOCUS OP EXPERTISE RESULTEERT ALTIJD IN LAGERE KOSTEN

Bedrijven en instellingen zijn voortdurend op zoek naar de juiste balans tussen zelfdoen en uitbesteden. Door te focussen op de eigen kerncompetenties en om risico’s te spreiden gaan organisaties steeds meer activiteiten uitbesteden aan toeleveranciers, ook internationaal. De inkoopkosten maken een steeds groter deel uit van de totale kosten. Leveranciers bepalen dus steeds vaker het risicoprofiel van een bedrijfsproces. Waarde zit in het identificeren en aanwenden van de expertise bij leveranciers. Dit is namelijk de enige manier om op de lange termijn waarde te creëren, risico’s te beheersen en kosten structureel te verlagen voor onze klanten.

Alles begint met contact
FEITEN EN CIJFERS
0
INKOOPPROJECTEN
0%
BINNEN TIJD, BUDGET
0
KLANTTEVREDENHEID
0
JAREN ERVARING
0
MENSEN GETRAIND
WIJ ZIJN LICENTIEHOUDER VAN DE BEST VALUE APPROACH

Wij zijn officieel licentiehouder van de Best Value Approach [BVA] en werken als één van de weinige Nederlandse partijen direct samen met de grondlegger van BVA Prof. Dr. Dean Kashiwagi.

Hierdoor beschikken wij over de meest recente kennis over de achterliggende filosofie [Information Measurement Theory] en het integreren van de Best Value aanpak in (inkoop)projecten en processen. Regelmatig organiseren wij congressen en doen onderzoek in samenwerking met de Performance Based Studies Research Group.

Back To Top