skip to Main Content
MAAK EEN OVERTUIGENDE INDRUK

Presenteren kun je leren 

Voor iedere inkoop professional is het belangrijk om zijn (of haar) idee met overtuiging te presenteren aan zijn doelgroep, het zogenaamde ‘publiek’. Dat publiek wil je informeren, overtuigen en aanzetten tot actie. En dat doe je met een grondige voorbereiding!

Enerzijds zit de voorbereiding in je verhaal, d.w.z. het formuleren van een krachtige kernboodschap in heldere taal. En dat voorbereiden doe je ook door je bewust te zijn van je ‘performance’, zoals je lichaamstaal en stemgebruik. Daarmee breng je je verhaal persóónlijk over op je publiek. En dat maakt impact.

Wat is jouw verhaal?

Bovendien kan iedereen presenteren. We doen het in feite de hele dag. Bewust en onbewust. Als we iemand -voor het eerst- ontmoeten tijdens bijvoorbeeld een training, als we op een netwerkborrel staan, als we aan een vergadering deelnemen of in gesprek zijn met een klant, leverancier of medewerker.

En wat iederéén tot een goeie spreker maakt, zijn verhalen! Echte verhalen uit jouw professionele leven. Als je daar over vertelt, als je je publiek mééneemt naar een specifieke ervaring, dan gaat je verhaal letterlijk spreken. Je geeft het kleur door zo specifiek mogelijke te zijn als je vertelt over een eerder succes of over een uitdaging.

Presenteren met impact!

Tijdens de training Presenteren met Impact, krijg je tools aangereikt om jouw verhaal met overtuiging te brengen. Zoals story telling. En worden deze tools ook direct in de praktijk gebracht, het zogenaamde ‘learning by doing’. Het resultaat? Na afloop van een compacte en praktische training:
– Neem je bewust en met zelfvertrouwen het woord.
– Kun je kort en bondig je presentatie voorbereiden en geven.
– Weet je hoe je jouw ‘publiek’ geboeid houdt en tot actie aanzet.

Boek hier je individuele training ‘Presenteren met impact’
ONZE DIENSTEN

Inkoopadvies

Geen dikke rapporten, maar gewoon praktische adviezen. Profiteer van onze expertise>>

Interim inkopers

Onze senior professionals zijn snel inzetbaar en deskundig. Meer informatie>>

Best Value Procurement

Wij zijn licentiehouder & gecertificeerde A+ Best Value experts. Lees meer over Best Value>>

Training & Certificering

Onze beste trainers zijn beschikbaar om u te helpen waarde te creëren. Ga hier naar trainingen>>

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN...
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Back To Top