skip to Main Content
WAT VINDT U IN DIT EBOEK

De Best Value Aanpak (BVA) is een simpele en effectieve methode om experts te identificeren en hen zelf te laten bepalen hoe ze de opdracht het beste kunnen uitvoeren. Zo kunnen kosten worden gereduceerd en meer waarde gecreëerd.

In Nederland wordt de methode vooral gezien als een inkoopmethode (prestatie-inkoop of BVP) van de klant die zich richt op de opdrachtgever. Hierdoor heeft BVP geen invloed op projectmanagement en risicomanagementmodellen. BVP-experts gebruiken het om een inkoopproject te leiden, maar verdwijnen daarna eigenlijk uit beeld. Hierdoor zijn ze niet meer betrokken in de uitvoeringsfase. Veel leveranciers beschouwen BVP inmiddels als een inkooptruc. Inkopers kiezen vaak elementen van de methode, waardoor hybride vormen ontstaan die niet bijdragen aan een transparant proces of win-winsituatie.

Na het lezen van dit eBook weet u dat BVA een aanpak is, waarbij de expert leverancier centraal staat. U leest ook waar u op moet letten als u hiermee aan de slag gaat, welke stappen u moet zetten om de beste leverancier te zijn om geselecteerd te worden en wat de Best Value Aanpak u kan opleveren. Dat is meer dan ooit essentieel om de methode op de lange termijn inzetbaar te houden in Nederland.

DOWNLOAD HIER HET EBOEK
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ONZE DIENSTEN

Inkoopadvies

Geen dikke rapporten, maar gewoon praktische adviezen. Profiteer van onze expertise>>

Interim inkopers

Onze senior professionals zijn snel inzetbaar en deskundig. Meer informatie>>

Best Value Procurement

Wij zijn licentiehouder & gecertificeerde A+ Best Value experts. Lees meer over onze aanpak>>

Sprekers

Laat u inspireren tijdens onze colleges en ontwikkel een nieuwe blik op inkoop. Ontdek onze sprekers>>

Training & Certificering

Onze beste trainers zijn beschikbaar om u te helpen waarde te creëren. Ga hier naar trainingen>>

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN...
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Back To Top