skip to Main Content
MEER WINST UIT UW OMZET? BEGIN NÚ MET BETER INKOPEN.

Flexibel, deskundig en persoonlijk

Als we uw inkoopprestaties willen beïnvloeden – beter inkopen om meer winst over te houden – zullen we in de meeste gevallen ook de organisatie van uw inkoopfunctie moeten verbeteren. Het gaat bij scherp inkopen nu eenmaal vaak om heldere inkoopdoelstellingen, werkbare procedures en het creëren van draagvlak binnen uw organisatie. En om kennis! U bereikt alleen op lange termijn positief effect als uw medewerkers mee ontwikkelen met uw inkooporganisatie.

Visie en draagvlak

Een inkoopstrategie is altijd gebaseerd op de organisatie doelstellingen. Uw inkoopafdeling is geen eiland. Waarschijnlijk heeft u meer inkopers binnen uw organisatie dan u weet. Soms is het beter inkoopprocessen centraal te regelen, terwijl andere het best kunnen worden overgelaten aan regionale kantoren of individuele afdelingen. Op basis van onze ervaringen kunnen wij u helpen bij het ontwikkelen van uw inkooporganisatie. Samen met uw medewerkers en leveranciers leggen we de basisprincipes vast. Door dit in nauw overleg te doen, zorgen we dat iedereen overtuigd is van de waarde van de afspraken. Want alleen met voldoende draagvlak kunnen we blijvend resultaat behalen.

Verankeren van expertise

We kunnen uw organisatie beter vormgeven, uw processen stroomlijnen en kostenbesparingen realiseren. Maar als iedereen weer in de oude gewoonten terugvalt zodra wij vertrokken zijn, is het positieve effect van onze inzet snel uitgewerkt. Wij zullen daarom ook zoveel mogelijk van onze inkoopkennis bij u achterlaten. Het opleiden van een aantal sleutelfiguren binnen uw organisatie is standaard onderdeel van onze aanpak. Zij nemen na ons vertrek het stokje over en zorgen dat alles ook op lange termijn goed blijft lopen.

De praktijk bewijst dat het werkt

Wij hebben bij tientallen grote organisaties een bijdrage mogen leveren aan verbetering van de inkoopfunctie. Met blijvend positief resultaat. Wij brengen u graag in contact met enkele van onze tevreden klanten. Wilt u contact met een referentieklant? Stuur ons een e-mail of bel (020) 46 55 777. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op
ONZE DIENSTEN

Inkoopadvies

Geen dikke rapporten, maar gewoon praktische adviezen. Profiteer van onze expertise>>

Interim inkopers

Onze senior professionals zijn snel inzetbaar en deskundig. Meer informatie>>

Best Value Procurement

Wij zijn licentiehouder & gecertificeerde A+ Best Value experts. Lees meer over Best Value>>

Training & Certificering

Onze beste trainers zijn beschikbaar om u te helpen waarde te creëren. Ga hier naar trainingen>>

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN...
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Back To Top