skip to Main Content
MEER WINST UIT UW OMZET? BEGIN NÚ MET BETER INKOPEN.

Welke verplichtingen bent u aangegaan?

Wie verzorgt de inkoop van catering of etenswaren voor het bedrijfsrestaurant? Wie bestelt de kantoorbenodigdheden? Op welk niveau liggen de contracten voor glasbewassing en tuinonderhoud vast? En het wagenpark? ICT? Verzekeringen? Opleidingen? Bij veel organisaties bestaan tientallen inkoopovereenkomsten waar het centraal management weinig tot geen inzicht in heeft. Sterker… soms wordt er op afdelingsniveau voor grote bedragen ingekocht zonder serieus contract! Hoe houdt u grip op de contractafspraken die uw organisatie – soms zelfs buiten uw medeweten – aan gaat? Hoe brengt u samenhang in de grote variatie van inkoopovereenkomsten? Wij regelen het voor u.

Uw contracten in kaart

Vast onderdeel van onze werkzaamheden als inkoopadviseur is het orde scheppen in uw contractmanagement. We brengen al uw overeenkomsten, de daarin vastgelegde leverafspraken, looptijden en opzegtermijnen helder in kaart. Daarmee bieden we u handvatten om uw leveranciers scherp te houden. Bovendien wordt duidelijk of er wellicht voorwaarden in de contracten staan die voor u nadelig uit kunnen pakken. Want ook het interpreteren van overeenkomsten is een vak dat onze adviseurs uitstekend beheersen.

Tijdelijke inzet contract manager

Contractmanagement is inbegrepen bij ons inkoopadvies. Het is echter ook mogelijk om een contractmanager op projectbasis in te huren. Een inkoopexpert met ervaring binnen uw branche kan uw organisatie stap voor stap begeleiden naar een professioneel beheer van uw overeenkomsten.

Neem vrijblijvend contact op
ONZE DIENSTEN

Inkoopadvies

Geen dikke rapporten, maar gewoon praktische adviezen. Profiteer van onze expertise>>

Interim inkopers

Onze senior professionals zijn snel inzetbaar en deskundig. Meer informatie>>

Best Value Procurement

Wij zijn licentiehouder & gecertificeerde A+ Best Value experts. Lees meer over Best Value>>

Training & Certificering

Onze beste trainers zijn beschikbaar om u te helpen waarde te creëren. Ga hier naar trainingen>>

EEN AANTAL VAN ONZE KLANTEN...
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Back To Top