Broodfonds voor Zelfstandig Inkoopprofessionals: Collectief en betaalbaar

inkoopsamenwerking-300x277

Tweederde van alle zzp’ers heeft geen arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het is meestal te duur en als er iets gebeurt weet je niet zeker of de verzekeraar gaat uitkeren. Om als zelfstandig inkoper toch een financieel vangnet te hebben is er nu ook een Broodfonds voor Zelfstandige Inkoopprofessionals.

In een broodfonds ondersteun je elkaar financieel op vrijwillige en gelijkwaardige basis. Het broodfonds is geen verzekering maar werkt volgens het schenkingsprincipe. Deelnemers storten elke maand hun bijdrage op een eigen broodfondsrekening. Zieke deelnemers ontvangen uit deze rekeningen een maandelijkse schenking tot een vooraf afgesproken bedrag.

5 belangrijke voordelen ten opzichte van een AOV

  • Het is geen verzekering met complexe polisvoorwaarden.
  • Je kan makkelijk in- en uitstappen.
  • Je bepaalt zelf het niveau van je inleg en je inkomen bij ziekte.
  • Alle schenkingen die je ontvangt zijn onbelast.
  • Het geld dat je opzijzet om schenkingen te doen blijft van jou

Om het Broodfonds voor Zelfstandig Inkoopprofessionals succesvol te kunnen lanceren zijn we op zoek naar een groep van minimaal 20 zelfstandig inkoopprofessionals die willen deelnemen. Daarna kun je alleen meedoen met het broodfonds als één of meer deelnemers je willen voordragen. Vraag daarom vandaag nog meer informatie aan!

Ontvang de gratis informatiebrochure

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

"Vaak zien we in aanbiedingen staan dat de leverancier ons zal ontzorgen. In veel gevallen blijkt achteraf dat ze ons eigenlijk veel extra werk bezorgen. De experts van Buyers United voegen de daad bij het woord (ontzorgen) en nemen al het werk, ook echt uit handen. Dat maak ik niet vaak mee. Dit zijn echte specialisten in hun vak".

Coen StipdonkManager Infrastructuur en beheer Stater N.V.